Over Ludos

Ludos Project management is uw spil in het totale bouwproject. Bedrijven, instellingen, beleggers en particulieren betrekken ons bij de bouw, verbouw of renovatie van gebouwen en woningen.

Door onze kennis en kunde beschikken onze klanten feitelijk over de ideale combinatie van makelaar, architect en aannemer.  Onafhankelijk en zonder overbodige kosten.

Totaaloverzicht

Heeft u een pand of stuk grond op het oog, maar vindt u het lastig om het bouwproject in totaliteit te overzien? Wat zijn de mogelijkheden en kunnen we dit wel realiseren, hoeveel tijd hebben we voor dit project nodig en hoe blijven we binnen het vastgestelde budget?

Daar ervaart u de toegevoegde waarde van Ludos Project management. Wij begeleiden uw complete bouwproject. Van het begin tot het einde. Professioneel, met kennis van zaken, binnen de gestelde termijn en binnen het budget.

Bouw- en installatietechniek

Door onze jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis van bouw en installatietechniek weten wij wat de mogelijkheden zijn bij nieuwbouw, verbouw of renovatie. Zo kunnen wij u gedegen advies geven.

Vanaf het opstarten en begeleiden van uw project tot de puntjes op de ‘i’: dat is de basis van ons bouw- en project management.

Neem contact met ons op voor een kosteloos intakegesprek om uw bouw- of verbouwplannen te bespreken.